mitak_94 Публикувано на Юни 3 Report Share Публикувано на Юни 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Куплетите са много, ама много яки! Припева трябваше да е още по-силен, клипа също е добър! Браво, харесва ми всичко. btw, кой пее женските вокали, много як глас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Много хаотично ми звучи. След последните му песни това нищо не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Куплетите са много, ама много яки! Припева трябваше да е още по-силен, клипа също е добър! Браво, харесва ми всичко. btw, кой пее женските вокали, много як глас. На Ирена са вокалите. Много ме кефи парчето! Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Излезе и това чакаме другия хит ... Скоро на Т.Стораро Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Момчето да не е брат на Кокаин или Борис Дали, сякаш ми е познат? Гласът на тази Ирена много ми прилича на Андреения. :1000 (29): Даже в първия момент се зачудих дали не е тя :О Песента ми допада Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Момчето да не е брат на Кокаин или Борис Дали, сякаш ми е познат? Гласът на тази Ирена много ми прилича на Андреения. :1000 (29): Даже в първия момент се зачудих дали не е тя :О Песента ми допада Да, това е на Борис Дали брат му. Браво, много як проект, както винаги на ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Нещо не мога да я възприема.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 3 Author Report Share Публикувано Юни 3 Страшна! Коцето може да е всякакъв, но в песните няма грешка. Само "Точно ти" ми идва по-слаба, но тази е 6! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Кефи ме, мелодично и типично поп-фолк парче, които са си рядкост напоследък. Ирена има страшен глас, да я взимат в Пайнер, отпреди ме кефи много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Песента е много яка! От "Болка в минути" насам не ме е мерила песен на Коцето. Евала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Коцето счупи тоз телевизор. :1000 (29): Песента е яка иначе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Куплетите са много, ама много яки! Припева трябваше да е още по-силен, клипа също е добър! Браво, харесва ми всичко. btw, кой пее женските вокали, много як глас. Ирена. Трябваше да впишат името ѝ в заглавието. Иначе супер яка песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Не ме впечатли.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Този защо не е в панделата? Песента е полудневка, а Кокаин в лице е заприличал на мъдница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Тъпооо....дори Борис Дали прави по-зарибяващи неща. И това отива на боклука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Допада ми, и клипа е добър. А вокалите ми приличат на гласа на Пресила ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Вокалите на Ирена са супер! Песента е готина обаче на мен ми харесват повече предните му песни. Иначе Коцето си продължава с яките песни. Клипът ми прилича на "Няма как" на Емилия и Илчев, който пък беше копие на Киара и Енрике, но не е чак толкова зле. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Много яка песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Наистина е трябвало да впишат името на Ирена в плочката... Ако иде в Пайнер мисля, че Митко ще я избута и ще я направи голяма звезда, зависи и от песните де, но не мисля, че ще има грешка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Разбива :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 От снощи не съм я спрял, цепи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Как не им писна да бълват едно и също... сигурно и те самите не си помнят песните вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Слабо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Слабо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.