-A. Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Слабо Само вокалите ме кефят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Мен пък много ме кефи още от първо слушане- подарък за рождения ден на майка ми. Да се учат другите как се правят хубави песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Много скучна песен, пято, чуто, същите аранжименти, всичко просто върви много назад с днешния фолк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 тц Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Не стига, че песента не става, а и клипа е 1:1 изкопиран. Какъв зверски флоп за Коце. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Koцето спокойно може да пусне някоя динамична гръцка песен. Не знам защо е забил в тоя стил. Въобще не ме кефи. Ще му ходи нещо такова" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Този път удари на камък, колкото и да му се е получавало от нищото на Коце - тои път няма да стане. Адски скучна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Песента вече ме кефи. Само да не беше изкопирвал клипа толкова видно.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Мен пък ме кефи от самото начало и с нея ми звъни телефона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kras79 Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Е бегай много слабо изтъркано и елементарно, тъпа чалга Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.