Jump to content

Препоръчани коментари

Не е много хубава. Излишен проект е, а тоя Дани Лева е като Стефан Илчев, бахти скуката.

• Отговори 56
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

Ана пак не е разбрала... Принципно се влиза в къщата на Биг Брадър, а не се прави песен от инструментала им :1000 (29):

Говори Бай Брадър! Алооооу, Анелийо, мисловен титан заралийски! Веднага да се обаждаш на сестра ти Леван и да си ми връщате музичката, че да не ви връча един Златен скункс! Ще те видя тогава аз тебе каква реч ще ми врътнеш и какви ще ми ги накъдриш, миндил!

:feminist_en:

Не е много хубава. Излишен проект е, а тоя Дани Лева е като Стефан Илчев, бахти скуката.

+1

Ана прави хубави поп песни... но това е кръгла нула.

Пеенето на Ана в песента хич не ми харесва :(

И клипа не ме кефи, очаквах повече а те Алания,Турция, онова, това, днес, утре и накрая ужас ...очаквах повече...

Дуета с Миро - Започваме на чисто е пет класи над това...

Много хубав бийт и припева е готин. Но това момче не става, нов за групичката Стефан Илчев, Лазар Кисьов и Дамян Попов.

Клипа е слаб, чак е нелогично Баш само това ли можа да заснеме, при все, че ходиха чак до Турция.

Радвам се, че продължава да разнообразява, но това е "поп Мария", а не "поп Анелия" - "Аз и ти" и 'Завинаги"

Не съм доволен.

Не ме грабва! На Анелия й отива да пее поп, но точно този проект е доста скучен!

През цялото време очаквах някакво мега избухване, но така и не дойде момента. Клипа не ми хареса. Опитали са се да направят нещо на световно ниво, но не им се е получило. Анелия изобщо не ми харесва в клипа!

Ето затова тя ми е любимка. Много як проект, яка песен, клип на световно ниво. Никакви Тедита, Яници и т.н. АНЕЛИЯ Е ИМПЕРАТРИЦАТА! :happyppl:

:1000 (29):

Да не те е била майка ти отново и да бълнуваш?

Какъв клип на световно ниво...

Песента мега тъпа

Много слаб проект

Само припева г/д става

:mf_surrender:

:1000 (29):

Да не те е била майка ти отново и да бълнуваш?

Какъв клип на световно ниво...

Песента мега тъпа

Много слаб проект

Само припева г/д става

:mf_surrender:

Мен майка ми не ме бие, ти ако имаш някви комплекси, ходи си ги избивай другаде.

Втора песен на Анелия, която да ми хареса от много време насам.Доволна година.

Виждам, че и този път кръга "Бионсе-Мария-Анелия" не е прекъснат. Би не е първата, която се търкаля полугола на плажа, но е последната.А и спокойно можем да включим "XO" и "Blue"

Дано все пак Анелия скоро разбере, че тя вече си има и нов албум.Или май по-добре да не разбира.

Страшно много ми харесва. Винаги съм бил привърженик на поп проектите на Анелия и тя отново не разочарова. С Дани са добра комбинация- и в песента, и във видеото. Самият клип е на доста високо ниво. И със сигурност нито те, нито Бионсе са първите, които са снимали такива кадри на плажа.

Кому е нужна тази цялата инвестиция? Дори за имидж не става.Супер слаба и скучна песен.Като искаш различно звучене, друг стил и да те виждат като новата МарияИлиева отиваш при композитор различен от Мартин Биолчев.

За видеото също не разбирам защо ходиха в Алания след като тези кадри спокойно можеха да бъдат заснети в Китен :1000 (29): И Баш е подписан под това клипче снимано с апарат..

Винаги съм подкрепял различните проекти. Браво на Анелия. Супер модерно. .

И аз съм склонен да подкрепя различен и модерен проект, но очаквах много повече от самия клип, от локациите, толкова се говореше във влога на bashmotion,а накрая - нищо особено.

Песента също е доста скалъпена. Очаквах нещо ударно с етно, а то...скука. Дани отново няма да успее да пробие. Не знам как тези млади хора пропиляват години, дори десетилетие в опити да "дебютират". Ако не става, не става. Точка. Седни учи и работи друго. Илчев, Дани, Кисьов, Дамян Попов, Айви,...и т.н.

Страшно силен проект . Наистина Анелия мачка , като луда . Нама слаба песен , не знам от кога ... Можe би от Ксафбика. Браво !

Какви са тези смешни гледания - 37 000 :mf_surrender:

Иначе не виждам защо трябваше да си отклонява вниманието от "Гот ми е", която е най-големият самостоятелен хит за годината.

Много тъпа песен, такива песни никога не стават хитове. А в клипа Анелия е копирала и визията, и движенията от Пиа Миа. Иначе е много красива. Като цяло - излишен проект, можеше да минем без него.

Само на мен ли ми прави впечатление, че последните кадри с Дани на плажа са римейк на "Ти си слънцето в мен"? :whistling: Как пък за толкова време Анелия не се разчупи, едни и същи движения навсякъде :mf_surrender:

Кадрите от крепостта в Македония ли са правени? Там е сниман видеоклипа на БИДИ ФЕР на Татяна. Приятна песен и разчупено видео.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...