mitak_94 Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Песента е готина. Доста зарибява даже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Кадрите от крепостта в Македония ли са правени? Там е сниман видеоклипа на БИДИ ФЕР на Татяна. Приятна песен и разчупено видео. Май не. Както виждам, крепостта си е в Алания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Слабо ми се струва за ниво Анелия. Приятна е песента иначе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Мен майка ми не ме бие, ти ако имаш някви комплекси, ходи си ги избивай другаде. Да не викам свидетели, които ще докажат, че те е била не веднъж. Не е за смях де! Песента си е чопната от "Insomnia". Клипът става. Вяло ще мине и замине... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Кадрите от крепостта в Македония ли са правени? Там е сниман видеоклипа на БИДИ ФЕР на Татяна. Приятна песен и разчупено видео. Зад бидифер, бекфон на Тотя направи Анелия! Браво!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Изобщо не знам за какво го е пуснала, като има все още актуален супер хит...От това нищо няма да стане. За мене Анелия не е за поп песни, тя си е чиста поп-фолк певица като глас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 На мен супер много ми харесва, много добър текст са направили, да не говорим за видеото. Анелия е брутална, така най-много й отива. Момчето също е супер. Дамян Попов примерно последната му песен също е жестока, завъртя се доста по радиата, така че нека има различни в тази фирма, достатъчно кючеци и мазнотии бълват за сметка на подобни проекти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.