Dinnev Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 То сега даваха сезон 2. Тъй лиииии? Че кога са давали сезон 2, баба ми е пропуснала да ми каже тоя път... Значи няма да видим онождането на младоженците? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Изключително захаросан финал. А това, че Каймет дочака правнук ме уби. Сигурно живее до 123 години... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 4 Author Report Share Публикувано Юли 4 Не е правнук а третото дете на Елиф и Кахраман т.е. внук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Не е правнук а третото дете на Елиф и Кахраман т.е. внук. Е, Топрак нали и той си има дете... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Един човек от сутрин до вечер се трудел в своята градина, но напролет тя се обсипвала с огромно количество глухарчета, които задушавали посевите му. Какво ли не правил, за да се отърве от тях, как ли не се борил с упоритото растение, а те ставали все повече и повече. Накрая, отчаян, отишъл за съвет при един мъдър човек. – Всичко опитах, но не мога да спася градината си от тези глухарчета! Кажи ми, учителю, какво да правя? – Научи се да ги обичаш – казал старецът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.