-A. Публикувано на Юни 9 Report Share Публикувано на Юни 9 Бихте ли променили нещо в себе си ? Също така неща които ви засягат лично като например местоположение и тн.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Не, всичко ми е точно, който не ме харесва си е лично негов проблем. В отлична хармония съм със себе си. Преди имах комплекси, но ги преживях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Не, всичко ми е точно, който не ме харесва си е лично негов проблем. В отлична хармония съм със себе си. Преди имах комплекси, но ги преживях. couldn't have said it better... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Да, бих. Местоположението не бих променил, ако се има предвид извън България. Искам да се преместя да живея във Варна или Бургас. Искам да науча език на разговорни ниво, като за начало английски (колкото и да не ми се отдава :/). Желая да си изготвя здравословен режим, който да спазвам. И като за последно си пожелавам да изкарам едно много хубаво лято, изпълнено с положителни емоции и запомнящи се моменти, от които ще останат незабравими спомени до старини! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Да, бих. Местоположението не бих променил, ако се има предвид извън България. Искам да се преместя да живея във Варна или Бургас. Искам да науча език на разговорни ниво, като за начало английски (колкото и да не ми се отдава :/). Желая да си изготвя здравословен режим, който да спазвам. И като за последно си пожелавам да изкарам едно много хубаво лято, изпълнено с положителни емоции и запомнящи се моменти, от които ще останат незабравими спомени до старини! И ако може и пишока да попорасне още малко... :1000 (29): базикам се Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 Не бих. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 :1000 (29): Доктор Енчев може да помогне по въпроса с пишока! Гого, за тези неща натискаш малко волята си и стой та гледай как се учи езика и се спазва диетата. Пробвай с тази на Ваня Червенкова! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 :1000 (29): Доктор Енчев може да помогне по въпроса с пишока! Гого, за тези неща натискаш малко волята си и стой та гледай как се учи езика и се спазва диетата. Пробвай с тази на Ваня Червенкова! Къвм доктор Енчев? Още утре бягам при д-р Радева! Аз не искам да пазя диета с цел да свалям килограми. Чувствам се по-добре, по-жизнен, като съм на някакъв хранителен режи. Конкретно на Ваня Червенкова миналата година я спазвах 3 месеца. :1000 (29): За езика, мъка си е! Особено, когато нямаш свестен учител, който да ти помогне поне малко в училище... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Да. Не понасям някои черти от характера ми. Прекалено съм критичен и мога да направя от мухата слон. Иначе всичко друго ми е наред. Все още не се чувствам готов да се преместя в друга държава, но с удоволствие бих. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Не бих. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Не бих. Типично за Везни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Външно - не. Характер - определено да! Доста често усещам, че съм егоист. Изобщо не ми харесва и се стремя да мисля за другите, толкова колкото и за себе си. Това е, което искам да променя. Не искам да бъда такъв егоист. Искам да се променя! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Външно - не. Характер - определено да! Доста често усещам, че съм егоист. Изобщо не ми харесва и се стремя да мисля за другите, толкова колкото и за себе си. Това е, което искам да променя. Не искам да бъда такъв егоист. Искам да се променя! Няма да можеш. С времето ще ставаш все по-голям егоист и егоцентрик. Сори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Няма да можеш. С времето ще ставаш все по-голям егоист и егоцентрик. Сори. И аз така мисля, но по-добре да пробвам и да знам, че съм го направил. Вместо да съжалявам, че дори не съм пробвал да се променя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Да, много ясно, не съм идеален. Да ви имам самочувствията, всички перфектни бе... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Не, всичко ми е точно, който не ме харесва си е лично негов проблем. В отлична хармония съм със себе си. Преди имах комплекси, но ги преживях. Всъщност, желая да стана малко по-егоистичен. Все гледам хората да не засегна, да има за тях, а мен си оставям на заден план. Единственото нещо е това, мисля. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Аз бих си променил някои неща от характера. Всичко друго се променя лесно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Бих променила доста неща, разбира се, нали това е смисъла на живота - да се развиваме и усъвършенстваме. Няма да изброявам кои са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Бих променила доста неща, разбира се, нали това е смисъла на живота - да се развиваме и усъвършенстваме. Няма да изброявам кои са. +1 Много е перфектно за да бъде истинско Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.