Fast Публикувано на Юни 9 Report Share Публикувано на Юни 9 Кои са вашите любими проекти на изпълнители които не харесвате по една или друга причина? Мисля че ще се получи интересна дискусия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Предлагам името да не е "изпълнители, които мразите", а "които не харесвате". Аз лично не мразя никой изпълнител, просто си имам фаворити и антипатични личности. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 10 Author Report Share Публикувано Юни 10 Предлагам името да не е "изпълнители, които мразите", а "които не харесвате". Аз лично не мразя никой изпълнител, просто си имам фаворити и антипатични личности. Готово. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Много ме впечатлиха клиповете на "Хайде опа" и "Никой друг" на Андреа. Много яко са заснети и цветовете и светлината в тях са суперски! Кадрите в Санторини са уникални! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Десислава не харесвам, но имам любими песни от нейните - Птица скитница, Синя птица, Мистерия, Между да и не, Като бряг и вълна, Завинаги.... За клип не се сещам да ми е направил впечатление. Андреа също има някои песни, които ми харесват. Късай и етикета, Лъжа го с тебе, И така нататък (Забравих и името на тази)..и още 1-2 май имаше. На Алисия Скрий се май се казваше. Само тя от нейните песни. Кали ако ще 5 задни салта и 3 шпагата във въздуха да направи, няма да ме впечатли с нищо :1000 (29): Същото се отнася и за Теди Ал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Не харесвам Джорджано, но харесвам песните му с Кристиана- Цяла нощ и 1001 нощ. Извън поп-фолка, не харесвам Лора Караджова, но имам нейни любими песни: Нека бъде лято, Спуснати завеси, Усещам още, No mercy, Bye Bye, Моя собствена игра. Не харесвам Криско, но харесвам песните му с Гери-Никол и последната му песен. Не харесвам 100 кила, но харесвам песента- 100 гайди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Аз никой не харесвам, като изключим 4-5 имена. Всички останали са ми до тва какъв е проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Като се замисля има такива, които са ми безкрайно безинтересни, но съм им харесвал някой неща... -Например на хипер, гига, мега бездарната Ани Хоанг ми хареса "Загасете светлините", клип, музика, аранжимент... готин ритъм. Хареса ми. -Борис Дали никога не ми е бил интересен. Някак дори дразнещ с гласа си. Но дуетът с Емилия доста ми хареса, неочаквано. -Галин също хич не ми е присърце, но "Все напред" ми допадна много. -Денис и Expose-"Цвят на мълчание"" -Карлос - "Имам само едно сърце" -Магда, въпреки че не я харесвам песните и от началото до към 2007 ми харесват -Сиана - Нещо проверено -Тони Стораро ми е крайно отвратителен, но дуетът с Десислава - "Замъчли" е страхотен! -Теодора (Ара) - "Моят номер" и "Две в едно" с Алисия На първо време за тях се сещам. Ще допълвам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Деса - До тук Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Джена - Да видя какво е Галин - Парата ако хвана / Роклята ти пада Кристиана - 1001 нощи / Цяла нощ Фики - Бум / С теб или с никой Крум - Нищо не знаеш (малко е с Емануела, но все пак и той пее ) За тези се сещам за момента... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Преслава - Нашето любов е Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Няма такива, ако не харесвам даден изпълнител, то и не слушам нищо от творчеството му Пример: Нелина, Милко, Адриана, Юнона, Татяна, Соня Немска, Фики, Галин и много други Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Готово. А ти няма ли да кажеш кои проекти на Галена харесваш? При мен няма особено значение изпълнителят, но да речем, че харесвам на Кондьо "Жив съм". :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 А ти няма ли да кажеш кои проекти на Галена харесваш? При мен няма особено значение изпълнителят, но да речем, че харесвам на Кондьо "Жив съм". :1000 (29): "Раздавай се" . Най-вече заради инструментала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Емануела - Досещай се сам, Късам ти нервите Камелия - Фалшива кожа, Искаш да се върна Цветелина Янева - За контакти, Видимо изневерил Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PresLover Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Анелия - "Гот ми е" / "Генерал" / "Твоя съм" / "Не исках да те нараня" Емилия - "Калифорния" / "Обичай ме" Фики - "Бум" / "С теб или с никой друг" Десислава - "В друг живот" / "Някой ден" Камелия - "Луда по тебе" Джена - "Обичам те и толкова" / "Да видя какво е" / "Спри да ми досаждаш" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Малина - Студ / Ако ще да звъниш Преслава - Лъжа е Райна - Нежна полиция Ани Хоанг - Лекарство за мъж Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Доста песни на Десислава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Деса гада - "Думи две", "Казваш, че ме обичаш" и "Не искам без теб"! Но като се има в предвид, че тя в последните две е била поканена като гост работата е трагична! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Няколко песни на Ани Хоанг ми харесват доста. На Фики също много харесвам "Горе долу" ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Преслава - Кажи Здравей/Лyдата дойде/Разкрий ме/Дяволско Желание Силвия - Просякиня Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Жълтата клюка на Магда Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Сещам се за "Нищо друго" и "На мое място" на Кристиана. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Ивана - Вик, Къв си ти бе, Не е ваша работа Мария - Осъдена душа, Първа луна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Преслава - "Дяволско желание" // "Ако утре ме губиш" Фики - "Бум" Малко са тези, които наистина не харесвам, повечето просто са ми безинтересни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.