Alter Ego Публикувано на Юни 12 Report Share Публикувано на Юни 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Не е лоша песничката, но страшно много ми напомня на някоя друга песен.Не мога да се сетя на коя обаче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 Не е лоша песничката, но страшно много ми напомня на някоя друга песен.Не мога да се сетя на коя обаче Пише си че песента е cover (cover of original song "Bate Toba Mare" by Gipsy Casual)." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Angeloff_69 Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Харесва ми. Тупалка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
davena Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Оригинал № 1 : Shantel - Marko i Shantel (2007) Оригинал № 2 : Устата - Мале,мале (2008) Оригинал № 3 : Denisa - Banii Banii (2009) Оригинал № 4 : Ekrem Jevrić & Švabo Šmit - Gola Gola (2010) Оригинал № 5 : Gipsy Casual - Bate Toba Mare (2013) Оригинал № 6 : Sinan Akçıl - Tabi Tabi (2014) Оригинал № 7 : Milica Pavlović - Ljubi Ljubi (2016) Чакаме следващия .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Todorovic, everrrrrrrr Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.