pacho Публикувано на Юни 13 Report Share Публикувано на Юни 13 Музика и аранжимент : Силвестър Матеев-Силвър, с участието на КрисиТекст : Мариета АнгеловаDirector : Hristo PORIAZOFF (Prosto Play)Director of photography : Borislav STOYANOVVideo edit : Hristo PORIAZOFF Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Изтървахме коня и се шмугнахме в пиано бар, където звучи чалга. Абсурдни са й песните, клиповете и опитите, сигурно влиза в критическата. Този режисьор е толкова слаб, дано поне да не му брои много пари за тези "клипчета". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Никак не е зле. Не звучи и не изглежда толкова евтино, колкото предния и проект. Вероятно няма да стане някакъв хит, но парчето е по добро от половината пайнерски бози, които наизлязоха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Приятна песен, музиката ми допада много! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Ми... има зарибявка, но мисля, че от Рени на този етап се очакват по-класни неща. Линията "Мъжете също плачат", "Бях на ръба", "Губиш ти", "Пусни това парче" си е по като за нея, някак по-изчистено и смислено. Пожелавам на Рени да си възстанови позициите, ще й е трудно и не знам дали точно с песни като тая новата ще грабне младите. Браво, че прави опити. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Допада ми повече от предната. В клипът Рени малко излишно се прави на млада секси купонджийка, но пък от друга страна точно амбицията й да е отново сред актуалните ме кефи напоследък... :1000 (29): Но както съм казвал и преди- не знам дали публиката би й обърнала внимание след толкова много години извън ТОП-а. Силвър, от друга страна, може да подпомогне евентуалния успех на песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Рена само да реши, ще издуха младите на външен вид, защото е супер красива и харизматична жена, има баси яката усмивка - само да отслабне й е бонбон, а е 40+. Може обаче да прави бързи песни и без да е лековата, но явно не намира смисъл. Та нима някой оцени проекти като "Мъжете също плачат"? И аман от тоя Силвър... Такива като Рени да опират до него... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Рена само да реши, ще издуха младите на външен вид, защото е супер красива и харизматична жена, има баси яката усмивка - само да отслабне й е бонбон, а е 40+. Може обаче да прави бързи песни и без да е лековата, но явно не намира смисъл. Та нима някой оцени проекти като "Мъжете също плачат"? И аман от тоя Силвър... Такива като Рени да опират до него... +1 Рени беше много хубава първите години на кариерата си, червените къдрици я отличаваха, това русо може би малко я сля с масата и я направи да изглежда по-едра, отколкото е. Но все още има потенциал във външния й вид, като за жена на средна възраст. Аз пък се надявам, че съвсем не е зарязала песните като "Мъжете също плачат". Оценен, недооценен... остава си един от най-стойностните проекти в поп-фолка за годината, в която излезе. А днес има все по-малко такива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Готина си е песента и е нещо ново за Рени, въпреки, че си е точно комерсиалното и модерно парче. Дано има успех с песните, които ще изкарва по-нататък. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Мн. добра песен, музиката и звученето са перфектни, напомня ми малко на "Луда за любов". Клипът не е зле, с малко изключения. Рени няма лоша след завръщането си, браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Леле много са сплескали клипа, дразня се ма подобни неща. По-грозно е отколкото ако всичко си е нормално и изглежда по-пълничка... Така изглежда пълна и смачкана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Леле много са сплескали клипа, дразня се ма подобни неща. По-грозно е отколкото ако всичко си е нормално и изглежда по-пълничка... Така изглежда пълна и смачкана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 И отсвирът е 1:1.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Готина песен. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Рени изглежда я тресе критическата сериозно! За певица със стаж като нейния е просто недопустимо да пее такива песни! Разбирам я, че иска да е актуална и да изкарва пари, но да стъпкаш класата, която си градила години наред за няколко участия е безумие! Когато времето ти в топа отмине е много важно да съумееш да се държиш на положение като Глория, Тони Дачева, Нелина... с проекти като този Рени ще загуби почитателите си, а няма да спечели нови! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Това кавър на "Калашник" ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.