pechenko Публикувано на Юни 13 Report Share Публикувано на Юни 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Ах! Ку*ка долна, коя песен е кавърдисала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Ама то едва се разбира какво пее. Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Ах! Ку*ка долна, коя песен е кавърдисала И що да не кавърдиса като си е платила правата??? Само Галена може да посяга към албанските хитове... Бахти наглото... Много добре. Браво на Мара. Ще я слушам. Всяка година Мара вади пое по една песен в този стил и ми допада. Още преди години започна с Обичай ме така и Искам да ме имаш РЕМИКС. Отива и. Хем не се дере и мъчи да извива глас, а хем отиват на визията и. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Че кой не обича да реже Миме? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Не е лоша песничката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Бива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 И мен ми харесва и то много Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Тази жена защо не си оставя песните да изживеят живота си? Тъкмо се зарибих по баладата... Не е нужно такова бълване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Добра песен. Клипът също е готин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 След якото гръцко парче, нямаше как да не пусне поредния шит... ни мелодия, ни текст...пак някаква рап тъпня. То или ще е мазно циганско или RnB... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 И мен ми харесва и то много +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Харесва ми много повече от предната. Мария е супер готина в това видео. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Тая за 1-2 години колко хубави мелодии съсипа с"пеенето" си. Не е лоша песента, но със сигурност щях да я слушам повече ако я беше изпяла някоя, която не мрънка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Tъкмо шях да кажа, че манна небесна се е стоварила на плещите на Мария, а то кавърче по албански хит.... Толкова ли се изчерпаха композиторите, идеите, креативното? Всичките й последни денс парчета са все кавъри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Изобщо не ми харесва. Много по-долу от "Страдам", какви са тия песни, които пуска... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Много е яка е песента, този път и изпълнението ми харесва. Клипа е приличен... Мария е много красива. : ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Много яка песен. Всичко ми хареса. Николета е брутална Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Поредния убит хит от Мара Общата...как не й омръзна да съсипва всичко с мрънкането си и тв версийките с еднакво чекнене и кифленски муцки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Интересно, че Николета Лозанова се скъса да пуска кадри от снимачаната площадка, а в клипа са я орязали. Яко гавра! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Много е яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Ами не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Това е неслушаемо и негледаемо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Текста е зле. За бълването съм съгласен. Като цяло ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 На мен пък ми харесва, много здраво гърми и е свежарско. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.