pechenko Публикувано на Юни 16 Report Share Публикувано на Юни 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Носи много настроение! Браво, свеж хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Браво на Кали! Много свеж проект. Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Първо слушане - Не ми харесва. ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 От юни така до октомври поне. :1000 (6): Много весела песен! И текстът е як. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 ХИТ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Много е готина, супер настроение носи. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Много як текст, но нещо мелодията не е изпипана както трябва, много накъсана ми идва като аранжимент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 За музиката певицата се довери на Diamond Beat Production, а текстът е на Анастасия Мавродиева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Боже ... страшна еее!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 За музиката певицата се довери на Diamond Beat Production, а текстът е на Анастасия Мавродиева. Очакваше се. Още като чух припева, където няма място да си поемеш дъх, ми беше ясно, че Анастасия е писала текстът. Някой няма ли да я научи, че трябва да има пауза (хехе) между стиховете? Почти всичките ѝ песни са така. Браво на Пашев, че не е нещо в познатия за него стил, но да се беше постарал още малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Боже ... страшна еее!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Браво на Кали! Много е яко всичко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Лелее много яка песничка,много свежа такава текста е много як. Видеото забавно,лятно,свежо. Браво на Кали! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Хареса ми! Песента е с много як и запомнящ се текст. Малко наблъскан, ама карай. Видеото носи лятно настроение, но кадрите накрая са доста тъмни на фона на целия слънчев клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Свежа, лятна, ненатоварваща и приятна песен! Браво! Харесва ми много! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Това е от песните, които като чуеш си казваш: "Я каква приятна, свежа песен" и 2 минути по-късно си забравил, че съществува. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Това е от песните, които като чуеш си казваш: "Я каква приятна, свежа песен" и 2 минути по-късно си забравил, че съществува. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Браво ма! Хареса ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Не ме впечатли, едва ли бих си я пуснал пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Грабна ме веднага. Клип, песен, визии, текст, музика, местоположение - всичко ми хареса. Браво! Кали от година и нещо няма слабо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Много свежо и приятно, Кали отпуши. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Супер! Зареди ме с много лятно, готино и позитивно настроение! Обаче проекти като "Хайде, вдигни й", "Копие" и "Аз съм аз" остават любимите ми на Кали, това е доста под тях! И все пак е песен точно за сезона. И клипчето е готино. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Не ме впечатли, едва ли бих си я пуснал пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Малко ми е какафонично, нищо не чух и нищо не разбрах от текста, всичко е мефа наблъскано. Нищо особено... Ако преди на мода бяха мерцедисите и бмвтата, са всичко е вертолети, джетове... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.