fearless` Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Хубава песен като за лятото. Ще й донесе успех със сигурност! По принцип бих я упрекнал за това, че прави комерсиален хит, но мисля че точно от това има нужда! След ВИП-а имаше кофти изцепки по интервюта и реномето й пострада доста! Няколко комерса ще накарат хората да забравят! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 fearless` каза: След ВИП-а имаше кофти изцепки по интервюта и реномето й пострада доста! Няколко комерса ще накарат хората да забравят! На кой пък му дремуца какви ги е бръщолевила по някакви клюкарски предавания Кали?! Всеки си я знае каква е интригантска фурнаджийска лопата, същата като Бони, ходят и ровят в лайната и то още повече засмърдява. И Илиян ли участва в клипа? Защо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Скука...да ти имам и летните песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 "Копие" и "Хайде, вдигни и" са в пъти по силни! Това тук няма да държи повече от някой друг летен месец... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 cerbera каза: И Илиян ли участва в клипа? Защо? Защо не? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Mr. Greshen каза: Защо не? Питам защо да, а не защо не... В качеството си на какъв?! Нито е дует, нито е feat, не ми се струва и беквокали да пее... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 cerbera каза: Питам защо да, а не защо не... В качеството си на какъв?! Нито е дует, нито е feat, не ми се струва и беквокали да пее... Кали представя приятелите си в “Пауза” planeta.tv Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Mr. Greshen каза: Кали представя приятелите си в “Пауза” planeta.tv О, не следя нюзлетъра на Пайнера, но... мерси Учудващо е, че Кали имала толкова много приятели... Мис Бони и Илиян, хахаха... И какво всичките пачавретини ни се кълчотят по крайбрежието с някакви мрежести плетенки... Ясно е, че са се вдъхновили от Кичка Бодурова, но все пак... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Senhor каза: Очакваше се. Още като чух припева, където няма място да си поемеш дъх, ми беше ясно, че Анастасия е писала текстът. Някой няма ли да я научи, че трябва да има пауза (хехе) между стиховете? Почти всичките ѝ песни са така. Браво на Пашев, че не е нещо в познатия за него стил, но да се беше постарал още малко. Текстовете се пишат по музиката (в 99% от случаите). Текстописецът пише по зададената му мелодия. След като композиторът не е оставил място за дъх... няма как текстописецът да го направи. Иначе идеята на песента е готина, ама си й трябва един по-силен отсвир, по-запомнящ се, по-повтарящ се, а не тези Оцкови похвати. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 DenFevgo каза: Текстовете се пишат по музиката (в 99% от случаите). Текстописецът пише по зададената му мелодия. След като композиторът не е оставил място за дъх... няма как текстописецът да го направи. Иначе идеята на песента е готина, ама си й трябва един по-силен отсвир, по-запомнящ се, по-повтарящ се, а не тези Оцкови похвати. Не знам, и аз все така съм си мислил, но не е нормално само нейните текстове да са така наблъскани, без значение от кой композитор са. Може би първоначалната мелодия е друга, но когато напише текста, отива и върху паузит? Не знам, не разбирам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 cerveau каза: Скука...да ти имам и летните песни. +1 Не мога да разбера как може да се харесва тоя бълвоч. Супер тъпа е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Senhor каза: Не знам, и аз все така съм си мислил, но не е нормално само нейните текстове да са така наблъскани, без значение от кой композитор са. Може би първоначалната мелодия е друга, но когато напише текста, отива и върху паузит? Не знам, не разбирам. Демото се изпраща на текстописеца със записано "на-на-на" отгоре, било то от певеца или от композитора. Текстописецът замества това "на-на" с думи. На места е възможно текстописецът да вземе решение и да удължи или скъси някоя фраза, но това се съгласува и с изпълнителя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Става Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Къде е сниман клипа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Jouey каза: Къде е сниман клипа? о. Тасос, Гърция Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Не е лошо като идея, но изпяването на Кали ме отегчи. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.