fearless` Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Хубава песен като за лятото. Ще й донесе успех със сигурност! По принцип бих я упрекнал за това, че прави комерсиален хит, но мисля че точно от това има нужда! След ВИП-а имаше кофти изцепки по интервюта и реномето й пострада доста! Няколко комерса ще накарат хората да забравят! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 След ВИП-а имаше кофти изцепки по интервюта и реномето й пострада доста! Няколко комерса ще накарат хората да забравят! На кой пък му дремуца какви ги е бръщолевила по някакви клюкарски предавания Кали?! Всеки си я знае каква е интригантска фурнаджийска лопата, същата като Бони, ходят и ровят в лайната и то още повече засмърдява. И Илиян ли участва в клипа? Защо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Скука...да ти имам и летните песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 "Копие" и "Хайде, вдигни и" са в пъти по силни! Това тук няма да държи повече от някой друг летен месец... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 И Илиян ли участва в клипа? Защо? Защо не? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Защо не? Питам защо да, а не защо не... В качеството си на какъв?! Нито е дует, нито е feat, не ми се струва и беквокали да пее... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Питам защо да, а не защо не... В качеството си на какъв?! Нито е дует, нито е feat, не ми се струва и беквокали да пее... Кали представя приятелите си в “Пауза” planeta.tv Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Кали представя приятелите си в “Пауза” planeta.tv О, не следя нюзлетъра на Пайнера, но... мерси Учудващо е, че Кали имала толкова много приятели... Мис Бони и Илиян, хахаха... И какво всичките пачавретини ни се кълчотят по крайбрежието с някакви мрежести плетенки... Ясно е, че са се вдъхновили от Кичка Бодурова, но все пак... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Очакваше се. Още като чух припева, където няма място да си поемеш дъх, ми беше ясно, че Анастасия е писала текстът. Някой няма ли да я научи, че трябва да има пауза (хехе) между стиховете? Почти всичките ѝ песни са така. Браво на Пашев, че не е нещо в познатия за него стил, но да се беше постарал още малко. Текстовете се пишат по музиката (в 99% от случаите). Текстописецът пише по зададената му мелодия. След като композиторът не е оставил място за дъх... няма как текстописецът да го направи. Иначе идеята на песента е готина, ама си й трябва един по-силен отсвир, по-запомнящ се, по-повтарящ се, а не тези Оцкови похвати. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Текстовете се пишат по музиката (в 99% от случаите). Текстописецът пише по зададената му мелодия. След като композиторът не е оставил място за дъх... няма как текстописецът да го направи. Иначе идеята на песента е готина, ама си й трябва един по-силен отсвир, по-запомнящ се, по-повтарящ се, а не тези Оцкови похвати. Не знам, и аз все така съм си мислил, но не е нормално само нейните текстове да са така наблъскани, без значение от кой композитор са. Може би първоначалната мелодия е друга, но когато напише текста, отива и върху паузит? Не знам, не разбирам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Скука...да ти имам и летните песни. +1 Не мога да разбера как може да се харесва тоя бълвоч. Супер тъпа е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Не знам, и аз все така съм си мислил, но не е нормално само нейните текстове да са така наблъскани, без значение от кой композитор са. Може би първоначалната мелодия е друга, но когато напише текста, отива и върху паузит? Не знам, не разбирам. Демото се изпраща на текстописеца със записано "на-на-на" отгоре, било то от певеца или от композитора. Текстописецът замества това "на-на" с думи. На места е възможно текстописецът да вземе решение и да удължи или скъси някоя фраза, но това се съгласува и с изпълнителя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Става Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Къде е сниман клипа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Къде е сниман клипа? о. Тасос, Гърция Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Не е лошо като идея, но изпяването на Кали ме отегчи. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.