I_N_P Публикувано на Юни 17 Report Share Публикувано на Юни 17 Глория: Мили приятели, постигнахме консенсус с Пайнер Мюзик по всички въпроси, които вълнуваха и двете страни! Очаквайте през юли нови изненади от мен по ТВ ПЛАНЕТА! Глория :whistling: ПП: Нещо което ви написах, че ще стане още преди месеци (а някой хора се кълняха, че Глория напуска на 100%), сега просто е официално! Глория не е глупава и знае последстеията! Честито на печелившите! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Радвам се щом наистина са се разбрали. Надявам се да прави все така хубави песни и дано по-често пуска нови проекти, защото ми липсва, все пак е една от най-любимите ми певици. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Супер, чакаме новите неща от Гло. Тя няма място извън Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Предполагам, че си направил темата заради Фокси. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Предполагам, че си направил темата заради Фокси. :1000 (29): Не ми пука за него, той е ясен. Нищо, че се кълнеше как Глория напусна. Темата съм я направил, защото аз лично харесвам Глория, слушам старата й музика и се радвам, че няма да стане просто поредната отпаднала Екстра Нина, Рени, Мира или Камелия с решението си да угоди на ината си. Глория е в такъв момент, че такива радикални промени НЕ МОЖЕ да прави и няма да има никакъв успех, извън Пайнер. Това е най-доброто което можеше да стане. Глория и Пайнера не случайно толкова години са се задържали в тая сфера, не са от вчера и знаят какво правят. И всички това на фона, когато Съни Мюзик вече въртят продукцията си по Планета, а ФЕН остана само с Алисия. Къде има място за Глория? Убеден съм и че развоя на Камелия след Пайнер е дал наклон да остане в Пайнер...Друго нещо е връщането на Деса..Глория е видяла, че няма смисъл и най-доброто е един нов договор и добри условия. Така и вълкът сит и агнето цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Не съм голям фен на Глория, но съм доволен, че остава там. Глория без Пайнер не става, както и Пайнер без Глория. За мен те са били и са си като дупе и гащи. Може да не зависят много един от друг, но просто са като две неразделни неща. Очаквам новите й проекти с удоволствие, песен като "Прегърни ме" ще е много добре. Любимата ми нейна песен напоследък! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Не ми пука за него, той е ясен. Нищо, че се кълнеше как Глория напусна. Темата съм я направил, защото аз лично харесвам Глория, слушам старата й музика и се радвам, че няма да стане просто поредната отпаднала Екстра Нина, Рени, Мира или Камелия с решението си да угоди на ината си. Глория е в такъв момент, че такива радикални промени НЕ МОЖЕ да прави и няма да има никакъв успех, извън Пайнер. Това е най-доброто което можеше да стане. Глория и Пайнера не случайно толкова години са се задържали в тая сфера, не са от вчера и знаят какво правят. И всички това на фона, когато Съни Мюзик вече въртят продукцията си по Планета, а ФЕН остана само с Алисия. Къде има място за Глория? Убеден съм и че развоя на Камелия след Пайнер е дал наклон да остане в Пайнер...Друго нещо е връщането на Деса..Глория е видяла, че няма смисъл и най-доброто е един нов договор и добри условия. Така и вълкът сит и агнето цяло. Аз само искам да допълня едно: когато реши да прави следващия си концерт, Пайнер да я подкрепят. Когато участва на сборен, да й дават достатъчно минути за микс и правото да пее каквото реши тя. Да не й се бъркат какви песни да записва, защото в крайна сметка музикален продуцент си е тя. И не на последно място - които награди са за нея оттук нататък, да са си за нея, а не за Мара или Пена, понеже тя е отишла на почивка февруари, а те са използвали случая да си платят или да тропат с крак на шефа, да заплашват със самоубийство и т.н. Да й подновяват права на старите песни, защото въпреки договора й това не е само нейно задължение. И още, и още... Просто едно уважение. Пайнер клекнаха, защото се убедиха за пореден път, че Глория има най-важното - публика. Айде сега да видим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Аз само искам да допълня едно: когато реши да прави следващия си концерт, Пайнер да я подкрепят. Когато участва на сборен, да й дават достатъчно минути за микс и правото да пее каквото реши тя. Да не й се бъркат какви песни да записва, защото в крайна сметка музикален продуцент си е тя. И не на последно място - които награди са за нея оттук нататък, да са си за нея, а не за Мара или Пена, понеже тя е отишла на почивка февруари, а те са използвали случая да си платят или да тропат с крак на шефа, да заплашват със самоубийство и т.н. Да й подновяват права на старите песни, защото въпреки договора й това не е само нейно задължение. И още, и още... Просто едно уважение. Пайнер клекнаха, защото се убедиха за пореден път, че Глория има най-важното - публика. Айде сега да видим. Така, само че има едно нещо което се нарича-договор/уговорка и т,н. Много зависи от това какво са се договорили. Пайнер няма как да помагат за концерт, клип и т.н, ако НЕ СА СЕ РАЗБРАЛИ ЗА НЕЩО ТАКОВА. Всеки си има индивидуален договор и уговорка и щом никой не е завел иск срещу Пайнер за неизпълнени уговорки, значи за това са се разбрали. Не мисля, че някой се бърка в песните на Глория, при положение, че тя си кара все едни и също денсчета, по нейно усмотрение, решава си за концерти и т.н Няма как ако един Галин има договор за 60% към Пайнер и финансиране на клипове от тяхна страна, да има равнопоставеност с Глория, която отчита 20% (примерно) и няма уговорка за финансиране на проекти, а само реклама, мениджмънт на участия, ротация, участия в концерти, заснема не на програми и т.н. Разберете, че това е БИЗНЕС, не доброволчески отряд..Феновете на Глория примирете се най-накрая и спрете да плюете, промяна няма да има между Пайнер и Глория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Така, само че има едно нешо което се нарича-договир/уговорка и т,н. Много зависи от това какво са се договорили. Пайнер няма как да помагат за концерт, клип и т.н, ако НЕ СА СЕ РАЗБРАЛИ ЗА НЕЩО ТАКОВА. Всеки си има индивидуален договор и уговорка и щом никой не е завел иск срещу Пайнер за неизпълнени уговорки, значи за това са се разбрали. Не мисля, че някой за бърка в песните на Глория, при положение, че тя си кара все едни и също денсчета, по нейно усмотрение, решава си за концерти и т.н Няма как ако един Галин има договор за 60% към Пайнер и финансиране на клипове от тяхна страна, да има равнопоставеност с Глория, която отчита 20% (примерно) и няма уговорка за финансиране на проекти, а само реклама, мениджмънт на участия, ротация, участия в концерти, заснема не на програми и т.н. Разберете, че това е БИЗНЕС, не доброволчески отряд..Феновете на Глория примирете се най-накрая и спрете да плюете, промяна няма да има между Пайнер и Глория. Ама все пак не сме чели договорите и не знаем клаузи, анекси и т.н. Факт ли е, че Пайнера обеща подкрепа за концерта на Глория - факт е. Спаза ли си думата - не. Дори букет не й попаде представител на фирмата/телевизията, а цяла вечер букетите от фенове на секваха. Не съм присъстнал на друг такъв концерт с толкова букети. После бусът не е могъл да ги побере. Тя затова си прекъсваше и пеенето - да обърне внимание на всеки. Не може Пайнер да не са се подразнили от факта, че това Глория го постига САМА, на инат и то. И само не казвай, че фирмата е предоставила техниката, защото това е капка в морето от финансирането на целия концерт. Колкото пари Глория е наляла в самото начало и колкото морален принос има, толкова не могат да й се наплатят Пайнер за цял живот. И старите, и новите й албуми продължават да се търсят все така, колкото и да е замрял тоя бизнес и да сме в дигиталната ера, както казваш. Но хайде, няма да разчитаме на сантименти. Ще поживеем, ще видим как ще се развят нещата. Мара има ли принос за фирмата? Но й дадоха Албум, щото така пожела. И напук на Глория, която си заслужаваше наградата. Така че е не само до договор, проценти и бизнес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Много се радвам и чакам проекта!!! Фокси пак ще духа супата и скубе последните си коси... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Как разбра, че Глория не е получила подкрепа на концерта от Пайнер или, че тя се е оплакала от нещо? Аз такова не съм чел и да е имало. Това с което съм останал с впечатление е, че често пускат концертите на Глория по Планета, качили са ги в канала, издадени са на ДВД, не знам какво друго може да се очаква. Концерта беше успешен, залата пълна, всичко е точно и не знам къде трябва да се търсят "грешки??! Не виждам такива нито в Глория, нито в Пайнер, по отношение на концерта. Колкото до лансиране, не очаквайте Глория да влезе в ТОП 5, дори самата не го не иска. Просто нейното време за такива неща е минало.Важното е, че тя си има публиката, старите хитове, гласа, концертната сцена и може да си крета много години още по тоя начин. Няма какво повече да направи Пайнер, ако тя не желание. Много отдавна продуцента не е единствен фактор за успех, така беше едно време, сега е друго. Въпреки, че за Деси Слава фирмата доста се погрижи последните 1-2 години. За мен положението на Глория е момента е идеално. Добри отношения с продуцента, поле за изява, стари хитове, добра слава, фенове. И едно нещо й признавам: за толкова години не се забърка в НИТО ЕДИН ПР, секс скандал, обиди към колеги, плюене, интриги и т.н Видяхме, че с това не се успява и тея, които залагаха на това вече са елиминирани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 INP, защо извърташ нещата така, че Глория да е клекналата? След като е точно обратното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 INP, защо извърташ нещата така, че Глория да е клекналата? След като е точно обратното. Истината е, че и двете страни клекнаха. Ако Глория напусне, първо това е страшен удар за нея, защото без Пайнер няма как, това е ясно. От друга страна това е удар и по Пайнер, защото тя им е нещо като емблема от едно време и яко удря по имиджа. Така, че и двете страни са клекнаха в името на общия интерес. И това е правилно. Финансовите загуби от напускане на Глория са почти никакви, но удрят по имиджа на компанията, която е важно. При Глория пък има хем финансови, хем такива по имиджа. И ако Пайнера може да запълни липсата на Андреа/Камелия с Емануела примерно, то няма как да намери заместител на Глория.Нито Глория ще намери медия, която да я рекламира и върти.. В крайна сметка всички "клякат". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Браво, супер, много се радвам. Все пак Глория е първата певица в Пайнер и е направила компанията това, което е. На Глория мястото ѝ е именно в Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Истината е, че и двете страни клекнаха. Ако Глория напусне, първо това е страшен удар за нея, защото без Пайнер няма как, това е ясно. От друга страна това е удар и по Пайнер, защото тя им е нещо като емблема от едно време и яко удря по имиджа. Така, че и двете страни са клекнаха в името на общия интерес. И това е правилно. Финансовите загуби от напускане на Глория са почти никакви, но удрят по имиджа на компанията, която е важно. При Глория пък има хем финансови, хем такива по имиджа. И ако Пайнера може да запълни липсата на Андреа/Камелия с Емануела примерно, то няма как да намери заместител на Глория.Нито Глория ще намери медия, която да я рекламира и върти.. В крайна сметка всички "клякат". Глория беше на прага да напусне и явно си е правила сметките добре, щом е имало дори и капка колебание дали да остане там или не. Тя канал си направи, плакати си печата, намери си хора да й правят постери, календари, картички, клипове за участия, телефон си е публикувала за връзка за участия. Кажи-речи си е самостоятелна, а реклама освен на албум или предстоящ концерт от Планета друго свързано с нея не въртят. Но и това е лесно вече - имаш милион радиа и още толкова телевизии - плащаш им и те завъртат. Кое няма как без Пайнер? Точно той е клекнал и той кляка всеки път пред нея, когато тя пусне песен тип "Ако счупят всяка нота" или ако рече да направи концерт. Клекнал й е почти от 94-та насам, кляка й и с лишаването от награди, щото видиш ли Мария има по-голяма нужда от награда за албум - да се чудиш как я гледа в очите после след подобни лайна, които й сервира. Не смятам, че си прав за медиите и за доводите ти колко зле ще бъде Глория без Пайнер. Все тая е общо взето, няма какво да се спори, да видим какви реверанси ще направи онзи в Димитровград и после ще говорим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 И като буряяя, след дълго затишиеее Добре е ,че са се разбрали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 17 Author Report Share Публикувано Юни 17 Точно той е клекнал и той кляка всеки път пред нея, когато тя пусне песен тип "Ако счупят всяка нота" или ако рече да направи концерт. Клекнал й е почти от 94-та насам, кляка й и с лишаването от награди, щото видиш ли Мария има по-голяма нужда от награда за албум - да се чудиш как я гледа в очите после след подобни лайна, които й сервира. Не смятам, че си прав за медиите и за доводите ти колко зле ще бъде Глория без Пайнер. Все тая е общо взето, няма какво да се спори, да видим какви реверанси ще направи онзи в Димитровград и после ще говорим. Стига с тия награди, това е толкова изтъркано, че няма накъде. Никой не помни тия награди и нямат стойност. Освен ПЕВИЦА и ПЕВЕЦ на годината. Къде са тия милион радиа и телевизии, които цитираш? Дори Съни вече въртят продукцията си по Планета. Как си представяш Глория по ФЕН ТВ? И не телевизиите вече са нищо, в сравнение с мащабния канал, които има Пайнер в ютуб. Това е най-мощния инструмент за реклама и Глория как сега прави малко гледания с техния канал, не си представям какво би било ако има свои. Може би, дори ще бие рекордите на Чипровската за най-малко гледания. Стига сте подценявали , видяхме че никой не успя без силен продуцент и всичко са само думи в пространството. След като Глория казва, че всичко е наред, какво се измисляте? Аз не съм чул да плюе по Пайнер и да мрънка. Много леки неща е казвала. Радвайте се и толкова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Случаят е такъв, че Глория е казала това, това и това, още преди няколко месеца. За нито едно от нещата които е искала не е отстъпвала до последно. И резултата е налице. Пайнера клекна пред Глория...както пишат всички клюкарски издания от месеци насам. Само ще ви кажа, че по медиите в нета пишат че Глото ще получава по 1 безплатен клип от Пайнера всяка година. Е няма да е само по един(дали и песен плюс клип не разбрах точно). И бюджета няма да е малък. Всички песни и клипове са собственост на Глория - няма Пайнер, няма Лайнер. За ротация няма да се плаща.А договора - договора си остава същият с малко повече привилегии. Радвам се, че така станаха нещата. Дано Пайнер удържат на думата си, защото в новия договор никой няма да ги чака да изтече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Както казах и в другата тема- много се радвам на тази новина. Глория е едно от най-големите имена и заслужава най-добрите условия на най-доброто място. А за момента нещата са такива, че само Пайнер може да й даде това. Извън него не я виждах много-много, навярно щеше да прави по някой и друг концерт и албум отвреме-навреме, но нямаше да е същото. Доволен съм, че вече няма да се налага да си я представям по ФЕН ТВ... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Seihi Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Радикална и логична бизнес крачка и от двете страни. Резултатите ще ги видим в перспектива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Радикална и логична бизнес крачка и от двете страни. Резултатите ще ги видим в перспектива. Знаеш ли значението на думата "радикален"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 А дали пък не се заформя и едно турне Планета Прима 2016 със спонсор Мтел, което да е наклонило везната и да вземат Галина... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 А дали пък не се заформя и едно турне Планета Прима 2016 със спонсор Мтел, което да е наклонило везната и да вземат Галина... Вече да се е разбрало, ако плануваха турне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 От къде пък толкова захапахте идеята за турне с Мтел? Иначе относно отношенията Пайнер-Глория ми е все тая. Жената последно време си подготвя всичко сама. Нито има ротация, нито концерти с Пайнер.. Но хубаво де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Пайнера го закъсва все повече и ще клекне и на още певици. Дано те да му вдигнат нивото, че положението откъм качество е трагично. Не вярвам да прецакат Глория, ще стане патаклама, ако това се случи. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.