borisslav1 Публикувано на Юни 20 Report Share Публикувано на Юни 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Този път едно голямо - БРАВО!! Клип на световно ниво!! Песента е бих казал доста добра !! Хоанг вади бруталните визии! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Яка е, не един момент от музиката е едно към едно с ТОЧКА ЗА МЕН на Джулия?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Брутална композиция. Не достатъчно силно изпяване. За тази музика трябваше да е по-ударно, живо. Клипът е на световно ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Redline Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Всичко е супер, но на 2:53 й се вижда зърното... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Музиката и аранжиментът са много добри, но изпяването и текста са прекалено чалгарски. Уж rnb музика, а някакви чалгарски римички мразя колко твоя си останах, себе си забравих, не искам да те нямам... Клипът е на световно ниво, много ми хареса. Визиите и също са готини, голяма е мацка. Всичко е супер, но на 2:53 й се вижда зърното... :1000 (29): Даже и двете :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Много яка песен. Клипът е на световно ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 И песента и видеото са на световно ниво! Страшно много ме кефи! Такива песни най-много отиват на Хоанг! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Много добра музика!!! Клипа задължително трябва да получи номинация! Може и да стане хит. Дано, различна е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Баааси клипа. :О Зърната й също получиха своя звезден момент. :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
romanibbyx Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Много яка песен. Клипът е на световно ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Рядко успява да ме впечатли Анито, ама този път право в десетката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Доста ми хареса всичко. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 На мен пак не ми харесва. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Не ми допада. Ани просто е някак безлична и без капка харизма, колкото и хубава да я правят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Mp3 ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Отново няква си там от 198-ма глуха изкарва по-добър клип от Преслава. :1000 (19): Музиката е уникална, текста леко куца, клипа кърти! Хоанга тоя път направо изтрепа, браво. Много ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Брутална песен и клип, дано се оцени Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Анчето е страшно секси миндилче, пръска отвсякъде. Малко ми напомня на Мария. Тая хит не е видяла, нема и да види, но няма лошо, нека се напъва момичето. Иначе тия цаки откъде ги извади, не знам. Но и аз искам такива, хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Това дойде голяма изненада. Видеото е интересно. Личи си, че са се постарали. С един по-силен глас в изпяването щеше да е перфектно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Клипът е супер,но песента не ми харесва.Има хубава мелодия,но няма припев,на който да избухнеш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 един момент от музиката е едно към едно с ТОЧКА ЗА МЕН на Джулия?? И аз го забелязах - може би Даниел Ганев е аранжор и на двете парчета!?!Иначе песента не ми харесва!За лятото трябваше да пусне нещо по-ударно, за да има участия.С такива песни по морето едва ли биха я поканили... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Всичко е супер, но на 2:53 й се вижда зърното... :1000 (29): Не е като да е без да искат. Нали и виетнамчето трябва да чукне 2-3 милиона. Оцко го няма... Само с цици ще стане... Дори и да има някоя друга хубава песен, Ани е в топ 3 в Най-инвестирали, а нищо не изкарали... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Не ми харесва. "Няма да те бавя" е в пъти по добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Не ме кефи. Некадърницата и в космоса да я пуснеш, пак няма да впечатли никой. Ани не разбра ли,че и 100 визии да сменя и каквото и да прави, тя няма харизма, няма идентичност, която да плени публиката, няма и талант. Жалко за стотиците хиляди, които вече се пропиляха с нейните проекти. Жалко ми е за Люси - в последните години всичко от неговата работа отива в наливане на тая бездарна кариера и ефект - нулев. Много тъжно... Клипът е хубав ,но както казах - пеенето й е ужасно, досадна е дори да я гледа човек, а сменяйки 100 визии без смисъл не я прави новата модна диктаторка. Да не говорим,че е за мен Ани не седи въобще добре на камера чисто пропорционално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.